Skip to content
Dennis van de ven autoreconditionering gaat verder dan detailing alleen
Dennis van de ven staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap
Dennis van de ven staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap
Een uniek bedrijf met veel specialistische kennis op meerdere vlakken

Historie

Dennis van de Ven Autoreconditionering heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het reconditioneren van auto’s. Dennis van de Ven Autoreconditionering beschermt uw auto door regelmatig onderhoud van het lakwerk en interieur. We werken alleen met de beste producten die we zelf hebben geselecteerd en met een unieke techniek. Uw auto ondergaat een ware metamorfose, zowel interieur, als exterieur.

Het bedrijf, gelegen op het bedrijventerrein Groot Schooten in Helmond, bestaat officieel sinds januari 1995. Het karakteristieke pand is geheel voorzien van de modernste technieken op auto reconditioneringsgebied.

Uw kostbare staat altijd binnen en is volledig verzekerd wanneer het bij ons in behandeling is gegeven.

We bieden de volgende behandelingen aan

Behandelingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Producten

De zorgvuldig geselecteerde producten allemaal gerenommeerde merken zoals 3M, Wolfgang concours serie, Menzerna, Meguiar’s, Swissvax, Zymöl, enz.

Tarieven

Omdat we ons specifiek op het midden en hoog segment automobielen en oldtimers richten, kan Dennis van de Ven Autoreconditionering op kwaliteit concurreren.

Bij voorkeur wordt uw auto vooraf bekeken om tot een juiste prijsindicatie te komen.

Filosofie

Dennis van de Ven Autoreconditionering wordt geleid als eenmanszaak. We staan garant voor alle behandelingen die uitgevoerd worden en zijn in staat om de kwaliteit hoog te houden. We richten ons volledig op het midden en hoog segment automobielen en oldtimers. Kwaliteit staat voorop.

Speciale services

Nieuwe auto

Dennis van de Ven Autoreconditionering biedt eigenaren van nieuwe auto’s een unieke service. Het komt voor dat de staat van de auto bij aflevering door de autodealer niet altijd perfect is. In overleg met de klant en de desbetreffende autodealer kunt u de auto door Dennis van de Ven laten reconditioneren. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden.

Vip behandeling

Dennis van de Ven Autoreconditionering biedt haar vaste klanten een VIP behandeling.

De auto wordt bij u thuis opgehaald en wordt uiterst nauwkeurig met de hand gewassen. De velgen worden met een zuurvrije velgenreiniger schoongemaakt, waarna de auto handmatig gedroogd wordt door middel van microvezel doeken, ook de deursponningen worden meegenomen. De auto wordt volledig uitgezogen, het dashboard en de ruiten worden eveneens behandeld. Hierna wordt uw auto weer thuis afgeleverd.

Stuur een bericht!